Over Airsoft Bazaar

Airsoft Bazaar

Airsoft Bazaar is het nieuwste Airsofthandelsportaal, voor het (ver)kopen van tweedehands airsoftreplica's en -gear. Airsoft Bazaar heeft als doel kopers en verkopers bij elkaar te brengen. Zo creëren wij een nieuw platform voor de verkoop van tweedehands airsoftreplica's en -gear, aangezien dit via de sociale media vaak niet wordt toegestaan. Het idee voor dit platform is ontstaan nadat een drietal airsofters het zat waren dat er nergens een goede plek was om hun spullen te verkopen. Via Facebook en Marktplaats is dit niet toegestaan en andere bestaande websites zijn traag en/of worden niet meer goed onderhouden. Airsoft Bazaar probeert met de website een nieuw, snel en prettig platform te creëren waar airsofters met plezier naar toe gaan.

Opmerkelijk en veelzijdig

Het is nu nog te vroeg om te zeggen hoeveel ads er dagelijk bij zullen komen, maar we hopen veel. In het begin zal Airsoft Bazaar puur een online handelsplatform zijn, waar mensen hun airsoft gerelateerde spullen kunnen aanbieden en waar anderen op zoek kunnen gaan naar aangeboden producten. We hebben al meerdere ideeën van welke features we willen gaan toevoegen in de toekomst, maar als je zelf goede ideeën hebt, mail ze naar info@airsoftbazaar.nl.

Hoe werkt Airsoft Bazaar?

Airsoft Bazaar is een advertentiesite die kopers en verkopers samenbrengt. Ondanks het feit dat de website zich vooral kenmerkt door het laagdrempelige karakter ziet Airsoft Bazaar het als haar missie om hen zo goed mogelijk te faciliteren bij het prettig en veilig handelen. Een advertentie aanmaken is eenvoudig en voor kopers is zijn de zoekmogelijkheden uitgebreid.Om een zekere mate van veiligheid te bieden, verlangen we van in en verkopers dat ze zich registreren. Het enige dat hiervoor nodig is, is een e-mailadres, een NABV nummer ( indien je in NL woont) en een paar minuten tijd.

Informatie op/over Airsoft Bazaar

Heb je vragen/opmerkingen over Airsoft Bazaar? en deze antwoorden staan niet bij de FAQ? Stuur ons dan een mail naar info@airsoftbazaar.nl en we zullen ons best doen om z.s.m. te reageren.

Contact informatie

Email:
info@airsoftbazaar.nl
Facebook:
AirsoftBazaarNL

© Airsoft Bazaar - alle rechten voorbehouden 2021