Uniek: M1919 Browning op HPA met Custom Suppressor

Uniek: M1919 Browning op HPA met Custom Suppressor

Advertentie kenmerken

Bekeken
3268
Favoriet
8
Aangemaakt op
24-05-2021
Conditie
Gebruikt
Model
Overige modellen
Merk
Overige replica's
Categorie
Replica's / HPA

Advertentie omschrijving

Goedendag.

Tegenwoordig minder tijd om deze mooie hobby uit te oefenen. Dus bij deze mijn trots te koop. De M1919 Browning.
met .30 bb's schiet hij grofweg 1,1 joule. Chrono heb ik thuis dus kan ter plekke gecontroleerd worden.

Wat kan je krijgen
Origineel: M1919 AEG van RWA ooit gekocht bij Airsoftshop, Dit door com-bat laten ombouwen naar een HPA variant. (Wolverine)
De rate of fire is terug geschroeft naar grofweg wat een echte browning destijds ook gedaan heeft. Dit ook om wat lucht en bb's te besparen.
In de munitie kist is ruimte om 2 flessen te plaatsen. Indien gewenst kan er 1 fles inbegrepen worden bij de prijs. (en/of regulator) 

Overige veranderingen:
- Custom Loudener, met schroefdraad, makkelijk te verwisselen met het origineel, Gemaakt van hoog kwaliteit aluminium
- Complete CeraKote gespoten, zeer hoge kwalitatieve verf. 2 kleuren.
-  Inferno: Gen2 Premium Edition Com-bat markings V2 
-  MC-16 Hop-Up Bucking  
- TIPPMANN Bottle alu 48ci 0.8l 3000 ps

Extra's
Tevens heb ik er een klein karretje bij gemaakt voor makkelijker transport op/naar de velden. Op 1 foto is hij in gebruik te zien. Kan natuurlijk ook gewoon los gebruiken. Op de foto's niet te zien, maar de munitie kist kan op een schapje geplaatst worden die aan de replica zit, Eventueel makkelijk te verwijderen. Daarnaast is de pantserplaat makkelijk los te schuiven. Deze is lichtgewicht maar sterk genoeg om een veld dag te overleven. De plaat afhankelijk van de veld regels betreffende weapon hit heeft mij al zeker honderden keren gered. (mits tactisch geplaatst)

Speelstijl.
De Browning is niet ''bijzonder zwaar'' afhankelijk van wat je meesleept qua munite, karretje etc moet je denken aan 12 a 20 kilo en dan een paar grote objecten. Ideaal genomen is dit een team replica waarbij meerdere mensen een deel dragen. (driepoot, de gun, de munitie kist en de lucht kist) of, indien minder realistisch, dan alles op het karretje en dan kan je de replica zo achter je aan trekken mits het op verharde grond is. Tevens zou je zeer makkelijk een stalen paal kunnen bouwen waar de replica invalt om bv deze boven op een jeep of wat dan ook te plaatsen.

De laatste paar spellen zat de replica rond de 1 a 1,1 joule met .30. Het is wat lastig meten met zo'n  groot kanon maar haalbaar. En rate of fire is grofweg 600 bb/s minuut. Al zal hier wel een aardige variatie zitten want chronos zijn niet al te betrouwbaar hierin. De oude basis is de browning van RWA inclusief de BB feed. Deze is niet perfect. De BB voer slang sluit net niet helemaal lekker aan en als hij niet feed dan is dit
het grootste probleem (bekend bij bijna alle RWA brownings) Dit zal ik nog proberen te verbeteren. Maar let op, Minimale technische kennis voor deze replica is een PRE. Deze replica ga ik ook niet opsturen, Enkel afhalen zodat ik je er fatsoenlijk doorheen praten kan.

Verder zal je de man van de dag zijn. Iedereen zal hem zeer gaaf vinden, en hopen dat je bij hun in het team zit. Dat gezegd vanwege zijn geluid zal je merken dat de vijand vaak met een bocht om je heen gaat en je bent niet mobiel genoeg alleen om dat weer tegen te gaan. Wat de vijand niet weet is dat de range niet ''speciaal is'' Ja je kan enkele minuten lang non stop doorblaffen, maar 1 bb van een sniper of een aanvallende m4 kan prima terug vechten. Verwacht geen ''god mode'' in tegenstelling...vanwege je groote ben je eigenlijk een heel makkelijk doelwit.  Meestal nam ik mijn m4 mee, en plaatste ik deze op een hinderlaag punt of verdedigend punt. Vandaar ook de pantserplaat...de meeste velden gaan er wel in mee dat het geen weapon hit is. De plaat is enkel groot genoeg om jou liggend frontaal iets te beschermen. Maar let op, de meeste velden hebben weinig tot geen ervaring met zulke replicas.

Zo gezegd, U kan altijd contact opnemen met vragen en extra's commentaar. Binnenkort (paar losse weken ivm werk) zal ik de preciese informatie, data, bb eigenschappen etc plaatsen.

Vraagprijs

€ 1650  

€ 1500


Stuur een privé bericht

Advertentie geplaatst door

  • Emmen, Nederland
  • 6 maanden actief op Airsoft Bazaar
  • NABV geverifieerd
Ga naar Profiel pagina Stuur een privé bericht

Gerelateerde items

Wat klopt er niet?

Beschrijving

© Airsoft Bazaar - alle rechten voorbehouden 2021