GoPro Hero5 Session: ideale headcam en/of selfiecam

GoPro Hero5 Session: ideale headcam en/of selfiecam

Advertentie kenmerken

Bekeken
407
Favoriet
3
Aangemaakt op
28-04-2022
Conditie
Gebruikt
Model
Onbekend
Merk
Onbekend
Categorie
Overig / Action Cams

Advertentie omschrijving

In december 2021 verschillende camera’s gekocht, 2x mee gespeeld. Beelden waren top, mijn video editting skills, geduld en tijd ervoor minder… ScopeCams afgelopen dagen verkocht evenals GoPro 7 Black, heb nog 1 camera in de aanbieding namelijk de super compacte en veelzijdige GoPro Hero5 Session. Deze zijn nauwelijks te krijgen meer en zeer geschikt juist voor airsoft. Prijs is 2de hands bij Rebuy momenteel 280€.

Vanwege gewicht en kleine omvang ideaal als headcam (zeker met de 3D geprinte boonie mount van BrainExploder die ik erbij heb gekocht). Of als selfie cam op je replica als je al een headcam hebt, hiervoor heb ik er een speciale mount bij ook (nieuw in zakje, niet gebruikt zelf). Zelf 2de hands bij ReBuy gekocht. Tenslotte zit er - ook van Brainexplorer - een speciaal 3D printed beschermkapje bij om de lens tegen BB impact te beschermen. Hier schuif je een klein lexaan / plexiglas plaatje tussen (heb ik er al in zitten), werkt perfect).

Werkt goed, alleen de accuduur is niet geweldig maar deze camera voor airsoft moet je toch met een externe battery bank connecten om een skirm mee door te kunnen filmen dus daar heb je voor airsoft geen last van dus.

Aanschafwaarde alles samen voor mij was meer dan € 260, waarvan 200€ voor de camera zelf in dec 2021 (en die kost nu inmiddels 280€ bij Rebuy 2de hands dus). Mijn vraagprijs is inclusief alle genoemde accessoires (excl SDkaart, evt heb ik er wel 1 bij te koop).

Ophalen in Zwolle of verzenden op kosten & risico koper, via verzendmethode naar keuze koper

Verkocht

Advertentie geplaatst door

  • Zwolle, Nederland
  • Reageert meestal binnen 1 dag
  • 4 maanden actief op Airsoft Bazaar
  • NABV geverifieerd
  • Bankrekening geverifieerd
  • Telefoonnummer geverifieerd
Ga naar Profiel pagina Stuur een privé bericht

Gerelateerde items

Wat klopt er niet?

Beschrijving

© Airsoft Bazaar - alle rechten voorbehouden 2022