Veelgestelde vragen

Hoe stel ik een advertentie op?

Je begint met het aanmaken van een account. Zonder een account kan je niets plaatsen of reageren op advertenties. Je maakt een account aan door te klikken op de log in/registreer button, rechtsboven op de homepage. Nadat je al je gegevens hebt ingevoerd en wij enkele controles hebben gedaan, dan kun je aan de slag. Klik heel simpel op de button “maak nieuwe advertentie” en volg de stappen. Mocht je ergens in vastlopen, laat het ons weten, dan kijken we samen naar een oplossing.

Welke informatie moet ik geven voor een goede advertentie?

De belangrijkste tip die we kunnen geven is: Wees eerlijk! Heb je een replica goed en veel gebruikt, meld dat dan. Niemand gelooft de sprookjes van “alleen in de achtertuin mee geschoten” of “heeft maar 1 skirm gezien”. Geef eerlijk de staat en conditie van het aangeboden object aan, geef veel details (upgrades, merk, model enzovoorts). Ook belangrijk om (indien je dit vermeldt) een accurate schatting te geven van hoe ver de replicatie schiet. We kennen allemaal de verhalen van een stock replica die out of the box 100 meter zuiver schiet; dit is niet realistisch en niemand gelooft dat soort vermeldingen. Een juiste weergave van het product en de staat daarvan heeft iedereen het meeste baat bij.

Hoe bepaal ik een reële verkoopprijs?

Dit is erg afhankelijk van de staat van het aangeboden object, of er upgrades zijn uitgevoerd (zelf of door een shop) en de extra’s die er bij zitten. Neem als stelregel dat een tweedehands replica circa 60 tot 70 procent van de nieuwprijs waard is. Bedenk ook goed, dat als je upgrades door een shop hebt laten doen, je de manuren niet meenemt in de prijs (mag natuurlijk wel). Helaas zal je op dit platform ook te maken gaan krijgen met de bekende “koopjesjagers”, die alles voor een appel en een ei willen hebben, hier kunnen wij helaas weinig aan doen.

Op welke manier waarborgen jullie de veiligheid van de site

We proberen alles er aan te doen om het een veilig platform te maken. Onze database is goed beschermd en we proberen ook goed te monitoren wie er lid worden. Voor Nederland is een geldig NABV lidmaatschap verplicht en voor België dien je minimaal 18 jaar oud te zijn. Daarnaast vertrouwen wij ook op onze gebruikers dat misstanden gemeld worden, zodra we weten waar misbruik gemaakt wordt of kan worden, dan kunnen we daar ook naar handelen. Samen maken we er een veilig platform van!

Kan ik meerdere accounts aanmaken?

Nee, je account is gekoppeld aan je e-mailadres en (voor inwoners van Nederland) aan je NABV-nummer. Per e-mailadres/NABV-nummer kun je maar een account hebben.

Ik kan geen account aanmaken

Dat zou kunnen betekenen dat er al een account met jouw NABV-nummer en/of e-mailadres is aangemaakt, of dat je buiten Nederland of België woont. We hebben op dit moment er bewust voor gekozen om alleen Nederlanders en Belgen toe te laten tot het platform. Is dit niet het probleem, stuur ons dan een e-mail met daarin een kopie van je NABV pas (indien woonachtig in Nederland) en dan gaan wij controleren wat er aan de hand is. Ben je een woonachtig in België, stuur ons dan een e-mail met het e-mailadres waarmee je een account wil maken, dan gaan we er zo spoedig mogelijk naar kijken. Een e-mail kun je sturen naar info@airsoftbazaar.nl.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Heb je een vraag maar staat hij niet in bovenstaande lijst? Vul ons contactformulier in of stuur een mail naar info@airsoftbazaar.nl!

Contact informatie

Email:
info@airsoftbazaar.nl
Facebook:
AirsoftBazaarNL

© Airsoft Bazaar - alle rechten voorbehouden 2021