Contact

Contact opnemen

Heb je een vraag of suggestie voor ons platform? Wij horen deze graag. Stuur een bericht met het contactformulier onderaan of stuur een mail naar info@airsoftbazaar.nl!

Een bug of issue gevonden?

We proberen Airsoft Bazaar zo goed mogelijk te beheren en regelmatig nodige updates door te voeren. Helaas kan het zelfs bij ons voorkomen dat er iets niet helemaal lekker werkt, of dat je een error krijgt. Je kan ons hiermee helpen door het contact formulier onderaan de pagina in te vullen of een mail te sturen naar: info@airsoftbazaar.nl, met daarin een beschrijving wat je gedaan hebt, voordat de foutmelding/error kwam en liefst ook wat printscreens. Dan kunnen we z.s.m. het probleem oplossen.

Ik heb een idee voor het platform!

Airsoft Bazaar is ontstaan als een idee van de 3 founders, maar het is een platform wat door iedereen gebruikt moet worden. Dat betekend dat we steeds meer features zullen gaan toevoegen aan de site. Heb je zelf een briljant idee, maar niet de zin/tijd/kennis of het platform om dit te bouwen? Vul dan het contact formulier in onderaan de pagina of mail ons je idee naar info@airsoftbazaar.nl en dan nemen we z.s.m. contact met je op om zaken verder te bespreken.

Fraude/Oplichting

Heb je het vermoeden dat degene met wie je aan het handelen bent niet zuiver is, of ben je opgelicht/bedrogen? Probeer eerst met elkaar in contact te komen/blijven, misschien dat het op een misverstand berust. Is dit echt niet het geval, schakel dan altijd de politie in en doe aangifte. Stuur ons daarna ook z.s.m. een mail naar: info@airsoftbazaar.nl, met daarin de specifieke details, zodat wij ook stappen kunnen ondernemen om deze persoon te weren van ons platform. En betrof het een Nederlander, vergeet dan ook niet om een melding te maken bij de NABV (je weet maar nooit).

Contact

Contact informatie

Email:
info@airsoftbazaar.nl
Facebook:
AirsoftBazaarNL

© Airsoft Bazaar - alle rechten voorbehouden 2021