Vision King 1.5-5x26 short dot scope

Advertentie kenmerken


Bekeken:

96

Aangemaakt op:

09-02-2020

Conditie:

Nieuw

Merk

Overige

Categorie

Accessoires
Optics / Scopes

Advertentie omschrijving


Vision King short dot scope met 1.5-5x vergroting.

Blauw/rood verlicht richtkruis. Ook zonder verlichting te gebruiken.

Incl. railed single-piece scopemount en killflash/lensprotector.

Nieuw in doos.
Sommige dingen lijken vanzelfsprekend, maar eerdere ervaringen hebben aangetoond dat sommige mensen erg veel behoefte aan duidelijkheid hebben. Dus vandaar:

Verkoopregels: - Alleen verkoop, geen ruil. - Onderdelen van een item worden niet los verkocht. - Verkoop van replica's alleen aan NABV leden (NL) of 18+ (BE). - Ophalen of verzenden. Kosten en risico bij verzenden zijn voor de koper. Verzending gaat per PostNL. Ik pak alles zo goed en veilig mogelijk in, ik stuur direct track&trace codes door. Als er onverhoopt iets met je pakket mocht zijn gebeurd (bijv. de status bij PostNL is een dag of twee wat onduidelijk) dan mag je zelf contact opnemen met PostNL. Je hebt tenslotte de track&trace code. - Ophalen of verzenden betekent dus niet dat ik je halverwege tegemoet rijdt om op een parkeerplaats een replica te overhandigen. (Ja, je maakt het mee.) - Ik heb een gezin en een baan, dus ik zal meestal niet binnen een paar tellen reageren op berichten. Maar ik reageer altijd, ook als items al gereserveerd/verkocht zijn. Als je het dan toch nodig vindt om te gaan drammen, dan krijg je hoogstwaarschijnlijk helemaal geen reactie en wordt je geblokkeerd. - Alle replica's zijn recent getest en alle mij bekende manko's zijn vermeld. Maar het blijft wel airsoft spul... - Ik ga geen items 2-3 weken vasthouden, omdat je nu even het geld niet hebt, maar binnenkort toch echt wel. - Als we een afspraak hebben gemaakt en je komt niet opdagen zonder bericht, dan wordt het item niet meer aan je verkocht. Evt. andere items ook niet meer. - De prijs is mijn keuze en eentje die mij redelijk lijkt. Dat betekent dat nagenoeg alle items voor 50% (of nog wat minder) van de nieuwprijs te koop staan. Bij replica's heb ik meestal alleen de duurste onderdelen gerekend. Ben je het niet eens met de prijs, of kun je het ergens goedkoper krijgen? Da's fijn voor je, koop het dan vooral ergens anders. - Ik heb meerdere items te koop staan, dus als je ergens op reageert, geef dan graag duidelijk aan over welk item het gaat. - Als je denkt dat het acceptabel is om te communiceren in steekwoorden, of onleesbare wartaal, die ik eerst moet gaan ontcijferen: denk er nog eens over na. - Als je nu denkt: Wil hij eigenlijk wel verkopen? Jazeker, maar ik vind het ook fijn om normaal benaderd te worden, zoals de meeste andere mensen overigens. Dus als we allebei normaal doen, dan komen we er vast wel uit. :)

Voor de complete lijst van spullen die ik verkoop, zie: https://docs.google.com/document/d/1syHlhZZuV29gIp_KKnd_OhC8DbPH_yNllvZHsJ1dauI/edit?usp=sharing