Geupgrade/goed onderhouden KWA KMP9

Advertentie kenmerken


Bekeken:

165

Aangemaakt op:

25-08-2019

Conditie:

Gebruikt

Model

MP7/MP9

Merk

KWA

Categorie

Replica's
GBB

Advertentie omschrijving


Helaas heb ik na alle fun met deze replica besloten om hem weg te doen omdat mijn speelstijl toch iets anders vergt. 

De MP9 verkeert in extreem goede staat, en dat zeker voor de hoeveelheid skirms deze gezien heeft. Heeft op de exteriors slechts een paar veegjes maar verder is deze in top staat. 

De interiors zijn altijd zeer goed onderhouden geweest, goed ingevet, de trigger bar is eerder versleten maar deze heb ik vervangen met een gloednieuwe, ook zijn de nozzle springs vervangen voor nieuwe, dit is algemeen bekend bij deze replica dat deze meestal als eerst sneuvelen, daarom krijg je nog een nieuw setje nozzle springs erbij om voor de toekomst deze al in huis te hebben.

De upgrades: 
- TNT APSX 143mm kit, kost zo'n 140 euro nieuw en vergroot de schietafstand door de mogelijkheid van zwaardere BB's, ook is deze accurater dan de stock hopup vanwege de hoge kwaliteit barrel. 
- CQB Bolt, mocht je gewoon op green gas willen knallen dan schiet je nu rond de 320 FPS door de CQB bolt en is deze CQB ready.
- Nieuwe trigger bar, nozzle springs. 

Komt met 3 magazijnen met taps, kan de originele valves bijleveren. Eventueel te ruil voor een GBB pistol met opleg of een GBB rifle. 

VERZENDING IS GRATIS, VOOR VERDER OVERLEG BEN IK OOK BESCHIKBAAR OP DISCORD: CYKK#4607