Cybergun - FN SCAR L AEG inclusief magazijnen, batterijen en red dot sight

Advertentie kenmerken


Bekeken:

111

Aangemaakt op:

11-05-2020

Conditie:

Zo goed als nieuw

Model

Scar

Merk

Cybergun

Categorie

Replica's
AEG

Advertentie omschrijving


Deze authentieke AEG van Cybergun is gebouwd door de Vega Force Company (VFC), die bekend staan om hun realistische, high performance airsoft guns. Dit keer hebben zij in opdracht van Cybergun, onder licentie van Fabrique Nationale d'Herstal, deze Scar L (light) airsoft geweer replica gebouwd. De verbazingwekkend mooie en fijne details van deze Scar L AEG airsoft replica, de versterkte internals (metalen versterkte gearbox, CNC stalen gears, auto shim systeem, upgrade spring guide, lichtgewicht polycarbonaat piston en zeer luchtdichte cilinder) maken dit een airsoft wapen die niet alleen de mooiste is, zeker niet.. deze airsoft gun is gebouwd om out of the box te presteren. 
Met een Injection molded polymeer receiver en CNC gemachineerde upper receiver met geintegreerde Picatinny rail is deze parel vol te hangen met scope, red dot, zaklamp, laser en ook een bipod. De kolf is inklapbaar en de replica is volledig ambidextreus, dus voor links en rechtshandige eenvoudig te bedienen. Uiteraard is de replica voorzien van een goed hop up systeem voor accuratesse op grotere afstand. 
De Special Operation Forces Combat Assault Rifle (SCAR) is ontwikkeld door de Belgische vuurwapenproducent FN Herstal (FNH) als betrouwbare, low maintenance, modulair combat rifle platform voor de United States Special Operations Command (SOCOM) om de M4A1 carbine te vervangen.

Inclusief magazijnen, batterijen en red dot sight.