Ghillie suit raffia kits voordelige prijzen.

Advertentie kenmerken


Bekeken:

76

Aangemaakt op:

22-05-2020

Conditie:

Nieuw

Merk

Onbekend

Categorie

Gear / Kleding
Kleding

Advertentie omschrijving


Hoi,
Mijn naam is Bart. Als hobby heb ik de laatste jaren een enorme passie gekregen voor het bouwen van ghillie camouflage en hoe met de juiste kleurenkeuze te voldoen aan de gebruikte omgeving. Omdat ik dit met zoveel passie en energie doe wil ik graag mensen met deze gemeenschappelijke interesse helpen. Voor mij is dit een nieuwe lijn en hoop om samen met jullie als klant deze reis te maken.


Wat bied ik u aan:
Ik bied een ghillie suit raffia kit aan voor een realistisch aangename prijs tegenover ( als ik dit al kan zeggen ) mijn concurrentie. Een raffia kit bestaat uit 5 verschillende kleuren die de klant zelf kiest uit mijn kleurenlijst in stock.de kit heeft een gewicht van 1.5kg en voldoet om een volledige ghillie te bouwen. ( Op de foto ziet u een voorbeeld van zo een kit maar in realiteit krijgt u veel meer raffia dan op de foto ).


Fase 1:
Vooraleer de kit te creëren verken ik samen met de klant alle essentiële informatie die mij een beeld vormen over de klant zijn wensen. Ik richt mij er vooral op om te luisteren naar de noden van de klant om zo tot het maximale effect te werken IVM de kit.


Fase 2:
Ik stel de kit voor de klant samen afgaande op alle info uit fase 1 en ben beschikbaar ten alle tijden voor vragen of zelfs update foto's of dergelijke. Teveneens kan de klant alle vragen stellen indien hij hier baat bij heeft bv: opbouwen van het patroon, waar rekening mee houden etc.


Fase 3:
Kit klaar, verzenden met tracking en verzekerd. ( Dit vanuit België ). Tijdens deze fase blijf ik uiteraard beschikbaar voor vragen of opmerkingen.
Indien interesse kan u mij bereiken via chat hier of via mail: ghillie.art.design@live.be