Full metal M15a4 - Te koop/ ruil

Advertentie kenmerken


Bekeken:

106

Aangemaakt op:

12-05-2020

Conditie:

Gebruikt

Model

M4/M16

Merk

ASG

Categorie

Replica's
AEG

Advertentie omschrijving


Beste,

Deze M15a4 heb ik een tijdje terug overgenomen van een vriend. Vanwege m'n studie en meer interesse in (PCP) luchtbuksen verkoop ik deze replica.

De replica heeft enkele gebruikssporen. Hij dient nagelopen te worden want de gearbox loopt stroef en hij vuurt soms full auto wanneer hij op semi staat. Momenteel heb ik mijn hoofd bij andere dingen en begin ik er niet aan.

Hij heeft de Armalite markings (gravure, geen print), F-marking (Duitsland) en een uniek serienummer. Tevens heeft hij ook een werkende bolt catch, wat het afstellen van de hop-up makkelijker maakt

Wordt verkocht met high cap magazijn. Eventueel een accu erbij (werking onbekend). Ik heb ook nog een carryhandle montage, red dot én een pistol grip gevonden. Deze zouden er voor een meerprijs bij kunnen eventueel bij kunnen (bieden?).

Al bij al een interessant project tegen de coronaverveling indien je nog wat reserve onderdelen hebt liggen!

Indien je vragen hebt of extra foto's wenst, stuur me gerust een bericht! Ik sta open voor biedingen en ruilvoorstellen (vooral interesse in GBB, luchtbuksen). Houdt er rekening mee dat deze replica nieuw 410 euro kost  bij krale schietsport.

Enkel ophalen in Lommel, net over de grens in BE.

Zie ook mijn andere advertenties!